Hogy miben különbözünk egy átlagos információbiztonsági cégtől? Abban, hogy mi a jogi és informatikai területet ötvöztük, mindkét terület szakembereivel rendelkezünk, mert az információbiztonság szempontjából a jogi keretek egyaránt kiemelt fontossággal bírnak.

IT biztonság
a megfelelő jogi háttérrel

Információbiztonság

A változó és egyre nagyobb kihívások előtt álló világunkban az információbiztonság felértékelődött, különösen igaz ez a kibertérre. A támadások és egyéb veszélyek ma már bármilyen szervezet életében megjelenhetnek és valós veszélyeket hordoznak magukban. Ilyen veszélyeket jelentenek például az adatszivárgások, zsarolóvírusok. Utóbbiak gyakran közvetlen károkat is okozhatnak, de a közvetett hatásuk is jelentős lehet.

Ebben a környezetben rendkívül fontossá válik mindenki számára az információbiztonsági tudatosságának növelése és a szükséges védelmi intézkedések meghozatala. Ebben a folyamatban szeretné az EN-CO Software Zrt. Információbiztonsági üzletága a meglevő és jövőbeli partnereit támogatni.

Jogi támogatás

Ez a támogatás nem kizárólag a hagyományos értelembe vett IT biztonsági auditot jelenti az EN-CO Software Zrt. esetében, hanem adott esetben teljeskörű támogatást, ami kiterjed az információbiztonság és IT biztonság területén túl a jogi megfelelősségek vizsgálatára is. Ezzel egy komplex megoldást szállítunk, amely szerteágazó védelmet nyújthat a fenyegetésekkel szemben.

Ennek értelmében szakértő csapatunk nem pusztán az IT biztonság területén járatos medior és senior fejlesztő kollégákkal, tapasztalt üzemeltetéstámogatási szakértelemmel, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező belső auditorral rendelkezik, hanem például jogász és ügyvéd kollégákkal is, akik segítséget nyújthatnak a compliance kérdések megválaszolásában, illetve a megfelelő szabályozások kialakításában.

Secthor - komplex megoldások

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk az információbiztonság magas szintjének elérésében, az adatvédelemben, a törvényi megfelelésben, miközben a szervezet hatékonyságát is növeljük.

Akár információbiztonsági vizsgálatra, tanácsadásra van szüksége, akár adatvédelmi jogi kérdései lennének, kérje az EN-CO Software Zrt. információbiztonsági üzletágának, a Secthor-nak a segítségét.

Skálázhatóság

A szolgáltatásaink skálázhatósága és széles köre miatt potenciális ügyfeleink lehetnek az államigazgatás vagy az önkormányzatok szervezetei, a gazdasági élet szereplői, a vállalkozások - méretüktől függetlenül –, az egyéb szervezetek (például civil szervezetek), de bizonyos esetekben akár magánszemélyek is.

Ma már az informatika az életünkben megkerülhetetlen. A vállalatok, szervezetek és közintézmények egyaránt nagy mennyiségben tárolnak értéket képviselő, illetve bizalmasként kezelendő adatokat, melyeknek védelme kiemelten fontos és törvények által is szabályozott.

Ahogyan dolgozunk

Az általunk lebonyolított projekteket a tervezéstől az átadásig minden lépésnél egyforma gonddal kezeljük. A projekthez igazítva dolgozzuk ki munkafolyamatainkat, amely alapulhat [ idő alapú elszámoláson, agilis és/vagy waterfall módszertanon ] egyaránt.

01

Felmérés

 • Interjúk és adatgyűjtés
 • Kutatás
02

Terv felvázolása

 • Stratégia kiépítése
 • Követelményspecifikáció
03

Tervezés

 • UX & UI design
 • Specifikáció
04

Fejlesztés

 • Fejlesztés
 • Tesztelés
05

Leszállítás

 • Dokumentáció és forráskód átadás
 • Számlázás
06

Üzemeltetés

 • Terméktámogatás
01
02
03
04
05
06

Referenciáink

|
Webalkalmazás
E-Honvéd
.NET Core 3.1, Microsoft SQL Server, Angular
Webalkalmazás
Billo
Stakeholder interjú, Sitemap, Felhasználói útvonal, Prototípus, UI design, Usability test, User test, Wireframe
Webalkalmazás
Cloudberry
ASP.NET MVC
Webalkalmazás
Benchmark Games
Adobe Illustrator
Tabletapp
IBM
natív iOS, Swift, nodeJS, IBM Db2 kommunikáció
Tabletapp
Festipay
.NET, WPF
Mobilapp
Cool4U
React Native, Firebase, Azure, .NET Core, SAP SDIS kommunikáció
Mobilapp
Friends of Hungary
Orchard, React Native, Firebase
Mobilapp
Enduraid
natív iOS, Android alkalmazás, Swift, Kotlin nyelv, WordPress, .NET
Mobilapp
Hungary Today
natív iOS, -Android alkalmazás, Swift, Kotlin nyelv, WordPress, .NET
Termék
GrabMax
C++, PCL (PointCloudLibrary), Python
Termék
PigBrother
OpenCV, TensorFlow, Python, C#, .NET Core, Docker, Angular, NoSQL, CI/CD, többrétegű neurális hálózatok (Mask-RCNN, MLP)
Mobilapp
Magyarország a zsebedben
React Native, Firebase, Azure, .NET Core, WordPress
Webalkalmazás
Kreinbacher borászat
ASP.NET MVC, Orchard CMS
Mobilapp
Guide.me
React Native, Firebase, Azure, .NET Core, WordPress
Mobilapp
Manna FM
Flutter, Firebase, ASP.NET Core, Angular, Microsoft Azure
Webalkalmazás
Desktopapp
iXAM
ASP.NET Core, Angular, Electron, Microsoft Azure
Mobilapp
Zeboo
Flutter, Firebase, .NET Core, Azure
Webalkalmazás
Ford
ASP.NET MVC, Orchard CMS
Webalkalmazás
OBH
Microsoft .NET keretrendszer, ASP.NET MVC, jQuery, Bootstrap, Entity Framework, Microsoft SQL Server

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Látogasson el hozzánk
1113 Budapest, Bocskai út 77-79. B épület 1. emelet
Útvonaltervezés
Irodánk a Karolina út felől nézve a Bocskai út jobb oldalán található, a Dorottya Udvarral szembeni irodaház B épületében.