A 2008-ban alapított EN-CO Software Zrt. a hazai szoftverfejlesztési szegmens egyik immár meghatározó szereplője, jelenleg több, mint 140 fős szakértői gárdával a háta mögött. Hiszünk abban, hogy sikerünk kulcsa az ügyfeleink számára nyújtott minőségi szolgáltatás.

Értéket teremtünk

Cégünk elsősorban egyedi szoftverrendszerek tervezésével, fejlesztésével, üzemeltetésével, valamint a teljes informatikai folyamat menedzselésével foglalkozik.

Az általunk nyújtott IT szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, portálfejlesztés, webes alkalmazásfejlesztés, tartalomkezelő rendszer (CMS) fejlesztése, mobilalkalmazás-fejlesztés, webáruház készítése, hoszting és IT tanácsadás) magas színvonalon tartása mellett ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk mind az IT szolgáltatások, mind az üzleti megoldások területén.

Az általunk lebonyolított projekteket minden lépésnél egyforma gonddal kezeljük a tervezéstől az átadásig. Ügyfeleink már a projekt indításakor pontosan tudják, milyen eredményt várhatnak el, és ez milyen költséggel jár számukra.

A csapat

Kollégáink egymással és a megrendelőinkkel együttműködve, szenvedéllyel és elkötelezetten végzik a munkájukat. A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználóbarát felületek kialakítására.

Megbízható szakmai háttér

Magasan képzett szakembereink az egyedi szoftverfejlesztés során a legújabb technológiákat alkalmazzák.

Kompetenciáink

Célunk

Célunk, hogy az EN-CO Software által szállított informatikai megoldások ügyfeleink egyedi igényeit szolgálják, így a legnagyobb hasznot hajtsák számukra.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy szoftverfejlesztési projekt minden esetben nagy kihívást jelent egy szervezet számára. Mindent megteszünk azért, hogy tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal segítsük megtalálni az adott szervezet számára a lehető legkedvezőbb megoldásokat.

Megértjük és tiszteletben tartjuk ügyfeleink céljait és elvárásait, így velük együttműködve a számunkra legjobb megoldást kínáljuk. Rendszereinket a lehető legrugalmasabb módon, kellő körültekintéssel a jövőre nézve, modulárisan tervezzük és fejlesztjük. Ügyfeleinkkel minden esetben hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk.

Cégcsoportunk árbevételének alakulása

Több mint egy cég

ISO cert

Szervezeti működésünkben és bizalmi szolgáltatásainkban az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány követelményeit kielégítő információbiztonsági rendszert (IBIR) építettünk ki, amelyet folyamatosan működtetünk és fejlesztünk. Továbbá a teljes működési területünkön elkötelezettek vagyunk az információbiztonság magas szinten való megvalósítására.

Telephely Biztonsági Tanúsítvány

Cégünk rendelkezik az Egyszerűsített Telephely Biztonsági Tanúsítvánnyal.

Microsoft GOLD

Megszereztük a Microsoft kompetenciák közül a GOLD, a legmagasabb osztályon belüli státusz.