Ügyfél
-
Terület
Agrárium
Termék
Termék

PigBrother

Ahol kamerákkal figyelünk meg sertéseket és szoftveresen becsüljük meg a súlyukat.

A PigBrother küldetése, hogy a sertéshizlalási ágazatban biztosítsa a növekedés pontos tervezhetőségét, optimálisan felhasználja a rendelkezésre álló erőforrásokat, valamint előre jelezze a tervet befolyásoló külső, környezeti vagy belső, élettani jelenségeket, amelyek kihatással vannak a súlygyarapodásra. Fontos feladatunk, hogy a magas humánerőforrás-igényt automatizált, precíziós gazdálkodással minimalizáljuk, amely enyhíti az ágazatra jellemző munkaerőhiány problémáját. A rendszer gépi tanulási módszerek segítségével dolgozza fel a karámokban elhelyezett IoT eszközöktől érkező nagy mennyiségű adatot. Az előrejelzéseket és javaslatokat felhasználóbarát formában egy webes felületen jelenítjük meg, hogy minél hatékonyabban támogassuk a döntéshozást.


A sertéshizlaló ágazatnak általános nehézsége, hogy a termelők nem tudják pontosan megbecsülni a hizlalásban részt vevő sertések súlyát, csak közelítő értékekkel és magas hibaszázalékkal dolgoznak a vágóhídi kiválasztás során. A vágóhíd a meghatározott súlyhatáron kívül eső sertésekért nem fizet teljes árat, így a telepek jelentős bevételektől esnek el. Szoftveres megoldásunk a fenti problémák megelőzésében kínál segítséget a gazdáknak.


Termékcsaládunk:

PigBrother - Folyamatos súlybecslés a karámokban

PigFlow - Rotációmenedzsment szoftver

PigData - Multiszenzor környezeti adatok mérésére

PigCounter - Sertésegyed-számláló rendszer

PigSelector - Súlymérés valós időben, szállítás előtt

Felhasznált technológiák

OpenCV, TensorFlow, Python, C#, .NET Core, Docker, Angular, NoSQL, CI/CD, többrétegű neurális hálózatok (Mask-RCNN, MLP)